GSM: +420 739 456 164
Tel.: +420 246 090 080
 
Specialista na komerční nemovitosti
Potřebujete prodat, koupit, pronajmout hotel, penzion či restauraci? Jsem připraven předat své zkušenosti a naplnit očekávání Vaše i Vašeho obchodního partnera.
Ing. Milan Jůza
Estate Agent
 
Krásný penzion , Jeseníky
Status:
Novinka
Číslo:
08067
Parkování:
Ano
Typ nebytovek:
Penzion
Podlaží:
Přízemí
Stav nemovitosti:
Velmi dobrý
Nadzemních podlaží:
2
Užitná plocha:
400m2
Podzemních podlaží:
1
Vytápění:
Ano
Konstrukce budovy:
Cihla
Telefon:
Ano
Cena:
13.000.000,-

Nabízíme k prodeji rekonstruovaný objekt na atraktivním místě se zavedenou klientelou. Rodinný penzion s restaurací se nachází v nejvýznamnějším středisku dané lokality. Jedná se o dvoupodlažní objekt, který je od r. 1997 postupně komplexně rekonstruován, včetně rekonstrukcí celého areálu. Veškeré rekonstrukce probíhají s citem, důkladně a v souladu s okolní přírodou. K hlavní budově přináleží další stavby umístěné v areálu: 5 zděných apartmánů, rotunda, přírodní jezírko, dílna, lyžárna a 2 kolny.Areál včetně budov je střežen průmyslovými kamerami a uzavřen závorou. Přístupová komunikace k celému objektu je zpevněná žulou a přírodní dlažbou. Parkovací plochy jsou zpevněny živičným povrchem. Před vstupem do penzionu je instalována automatická závora. Všechny nemovitosti jsou umístěny na vlastních pozemcích. Max. ubytovací kapacita je padesát osob, kompletně vybavená restaurace může přivítat až 52 hostů a na venkovní terase je dalších 50 míst. Ubytování je možné ve třech různých prostorách od tříhvězdičkového až po pětihvězdičkový špičkový standard.



U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a zdarma konzultace s poradcem zákaznického servisu, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění. V nabídkové ceně nemovitosti je již zahrnuta odměna za služby realitní kanceláře, rezervace nemovitosti, předání nemovitosti novému nabyvateli a právní servis spojený s převodem vlastnických práv.

Číslo zakázky: 08067
 
 
Mám zájem o tuto nabídku:
Příjmení:*
Telefon:*
E-mail:  
* položka je povinná

Hypoteční kalkulačka:
Cena nemovitosti:
Výše úvěru:
Doba splácení:
let
Výše splátky:
 

 
Úvodní stránka Exkluzivní novinky v naší nabídce Aktuality Chci koupit Byty Pozemky RD, Chaty Komerční prostory Chci pronajmout Byty, RD Komerční prostory Nová výstavba Develop. projekty O společnosti Profil společnosti Exkluzivní spolupráce Proč exkluzivně s námi? Ochrana osobních údajů Podpora lidských zdrojů Copyright Služby Služby Voucher Exekuční tituly Průkaz energetické náročnosti budovy Pro developery Obchodní partneři Služba HYPOTÉKY Služba osobní makléř Oceňování Kde inzerujeme Užitečné odkazy Okresy a kraje Slovníček Reference Kariéra Aktuální pozice Registrovaní uživatelé Jednorázový výdělek Teambuildingy, akce Školící středisko IMMOINVEST Group Rezervace Kontakty IMMOINVEST Group Praemium Consulting Právní zastoupení Notářská kancelář Zastoupení Benešov Zastoupení Beroun Zastoupení Brandýs n/L Zastoupení Brno Zastoupení České Budějovice Zastoupení Český Krumlov Zastoupení Děčín Zastoupení Dobříš Zastoupení Jihlava Zastoupení Jindřichův Hradec Zastoupení Jílové Zastoupení Kladno Zastoupení Kolín Zastoupení Kralupy n/Vl Zastoupení Mělník Zastoupení Mladá Boleslav Zastoupení Poděbrady Zastoupení Praha Zastoupení Praha 2 Zastoupení Roztoky Zastoupení Říčany Hypotéky Oceňování Formuláře Vložit nabídku Vložit poptávku Domluvte si s námi schůzku Chcete znát cenu své nemovitosti? Novinky nemovitostí e-mailem